Play-‘In Memoriam’ Renso Propstra

Op 5 december is het twee jaar geleden dat ons aller Renso Propstra ons ontviel. Om hem te eren, anekdotes met elkaar te kunnen delen maar bovenal om te zorgen dat zijn muziek gespeeld blijft organiseren wij ter nagedachtenis aan Renso op 30 november 2019 een play-in.

‘Nadat zijn muzikale klanken waren verdwenen, viel de duisternis in.’

Renso heeft geen introductie meer nodig, iedereen in de accordeonwereld kende hem. Velen van ons hebben onder zijn baton mogen spelen. Hij was lange tijd de vaste dirigent van het Leeuwarder Accordeon Ensemble, het Coevorder Accordeon Orkest en de Eerste Hoornse Accordeon Vereniging. Daarnaast was hij veelvuldig actief als dirigent bij play-ins en de NOVAM 20+-weekends. Naast dirigent was hij een veelgevraagd nationaal en internationaal jurylid en componeerde en arrangeerde hij vele werken voor accordeonorkest.

De praktische informatie:
Datum: 30 november 2019
Tijd: 10:00u-17:00u (deuren open/koffie: 9.30u)
Adres: Basisschool De Wingerd, Heidelaan 25 in Bennekom (6721 CK)
Deelname: €17,50 p.p., inclusief koffie/thee/iets lekkers en de bladmuziek.

We zijn blij te kunnen melden dat naast Inge Brilleman en Johan Laffra ook Marc Belder en Elly Meekel hun medewerking aan deze dag willen verlenen.

Hieronder vind je het aanmeldformulier met het verzoek het zo spoedig mogelijk toe te sturen. We zijn inmiddels begonnen met het formeren van het orkest en het klaarmaken van de muziek. Maar als je nog mee wil doen kan dat uiteraard. Als we je inschrijfformulier en de kosten voor deelname hebben ontvangen sturen we zo snel als mogelijk de muziek per post nog toe zodat je nog voldoende tijd hebt om je voor te bereiden. Ben je reeds aangemeld volgt de muziek in de eerste/tweede week van november.

Wij hopen jullie, uit de grond van ons hart, in groten getale te mogen verwelkomen. Mochten er vooraf vragen zijn neem dan gerust contact op.

Kom je? Laat het dan ook hier weten! https://www.facebook.com/events/403550807031563/

Met muzikale groet,
Inge Brilleman en Johan Laffra
06-13202975
rj.laffra@quicknet.nl